23 en 24 september: feest in Venlo en Amsterdam

Twee opeenvolgende dagen presenteren we ons op twee bijzondere plekken:

• Vrijdag 23 september wordt in het Wereldpaviljoen (Steyl, Venlo) de nieuwe roman van onze oprichter David van Reen officieel gepresenteerd. Anbessa’s dochter vertelt het verhaal van het meisje Lasta uit Lalibela, die door de politieke en economische troebelen op drift raakt. Het is een verhaal waarin veerkracht en menselijke waardigheid ook onder barre omstandigheden overeind blijven.
    Naast de boekpresentatie worden foto’s van David geëxposeerd. En uiteraard is ook Stichting Lalibela present.
    Gratis entree
    Sint Michaëlstraat 6a, Steyl
    Klik hier voor de uitnodiging.
  • Zaterdag 24 september kunt u letterlijk en figuurlijk proeven van de Ethiopische cultuur in het sfeervolle Lloyd Hotel in Amsterdam. Tijdens deze benefietmiddag voor Stichting Lalibela vindt ook de Amsterdamse presentatie van Anbessa’s dochter plaats.
    Annvang 15.30 uur
    Entree € 15 (geheel ten goede komend aan de stichting)
    Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam
    Klik hier voor de uitnodiging.