Met de koop van de onderstaande producten kunt u onze projecten steunen.
De prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De boeken kunnen desgewenst worden voorzien van een handtekening van de schrijver.

Een echte webshop brengt teveel kosten met zich mee. Wilt u iets uit ons assortiment aanschaffen, stuur dan een e-mail naar secretaris@stichtinglalibela.nl.

Mikiyas Sewnet – Schilderijen
Mikiyas is tien jaar lang als weeskind in ons sociale project opgevangen.
Hij studeert nu aan de kunstacademie in Addis Abeba. In ruil voor de studiebeurs die we hem geven, stuurt hij ons geregeld nieuwe schilderijen voor de verkoop.
We hebben daardoor een voortdurend wisselend aanbod. Bent u geïnteresseerd, vraag dan naar de huidige voorraad.
Prijzen:
10×15 cm: € 15,-
20×30 cm; € 35,-
IMG_0002
Vier schitterende ansichtkaarten van de kunstenaar Mikiyas Sewnet, die met een beurs van onze stichting studeert aan de Kunstacademie in Addis Abeba.
Prijzen:
€ 1,- per stuk
€ 3,50 voor een set van 4 kaarten
€ 8,- voor 10 kaarten naar keuze
oor de blinde Melkitu en Yeshye
gebreide sjaals in diverse vrolijke kleuren.Prijs: € 10,- (excl. verzendkosten)
Melkitu en Yeshye 2
Kruisjes uit Lalibela
Handgevlochten leren kruisjes, gemaakt door de monniken uit de kerken van Lalibela.
avid van Reen
Anbessa’s dochter
Roman
Een meisje uit Lalibela raakt op drift tijdens de Ethiopische burgeroorlog begin jaren ’90.
omslag Anbessa's dochter
David van Reen (tekst en foto’s)
Het land van de verbrande gezichten
Fotoboek over Ethiopië
Enkel nog verkrijgbaar via onze stichting
Prijs: € 20,-
Mikiyas Sewnet (illustraties)
Gerard Sonnemans (tekst)
Miny zoekt een thuis
Prentenboek over een ‘wees’geit die op zoek is naar een veilig thuis.
Geschreven door voorzitter Gerard Sonnemans en geïllustreerd door ‘onze’ kunstenaar Mikiyas Sewnet.
Gerard Sonnemans (tekst)
Mike Monaghan (illustraties)
De dromen van Mitu
Full colour geïllustreerd verhaal over het blinde meisje Mitu, die ondanks haar armoedige leefomstandigheden blijft geloven in een betere toekomst.
Gebaseerd op de ervaringen van onze kinderen in Lalibela.
Ton van Reen (gedichten)
De straat is van de mannen
In deze dichtbundel brengt Ton van Reen (oprichter van Stichting Lalibela) zijn kijk op Afrika onder woorden.
Prijs: € 10,-